Micron knytter vigslede reisemål for hellig reiser
I Søk etter åndelig innsikt, kan du finne det på vei til disse destinasjonene, der du kan forynge åndelig.
Bhutan
Eventyr Bhutan, en virtuell tour clue til “substantive estate of the dragon”. Her finner du vil ha omfattende informasjon om Bhutan i sitt mangfold: geografi, økonomi, vitenskap, family, kultur, miljø, regjeringen og historie. Vil du ha tilgang til aviser fra Bhutan, og du finner omfattende informasjon for reiseliv og turisme.
Chile
Destinasjon Chile, en virtuell tour clue til refuge lange kyst stripen mellom til Andes fjellene og Stillehavet. Denne siden har som mål å gi deg en omfattende oversikt upstairs chilenske kunst, kultur, mennesker, miljø, geografi, historie, økonomi og regjeringen. Foruten en substantive estate-profil med fakta og steep, siden inneholder koblinger til kilder som gir deg utterly informasjon du trenger å vite om dette søramerikanske landet, f.eks: offisielle screen-områder i Chile, adresser av chilenske og utenlandske ambassader, innenlandske flyselskaper, støttelinjer for along- og substantive estate med omfattende reiseliv og turisme informasjon om overnatting, turistattraksjoner, arrangementer og mer som værinformasjon, kart, statistikk og lokale aviser fra Chile.
Tibet (Tibet Selvstyrende country)
Destinasjon Tibet, en virtuell tour clue til refuge “substantive estate av snø”. Tibet ligger i Asia, nord for India, på det tibetanske platå, verdens høyeste regionen. Siden Kinas “fredelig frigjøring av Tibet” i 1949-50, emergency Tibet en del av crowd’s Republic of China. Foruten en substantive estate-profil med fakta og steep, siden inneholder koblinger til kilder som gir deg utterly informasjon du trenger å vite om denne nasjonen, f.eks: offisielle screen-områder i Tibet, Tibet problemer, along- og substantive estate veiledning med reise- og turistnæringen informasjon om overnatting, turistattraksjoner og mer som værinformasjon, kart, statistikk og nyheter fra og om Tibet.
India
Induskulturen, et av de eldste i verden, går tilbake minst 5000 år. Arabiske incursions opener i 700-tallet og tyrkisk i 12th ble etterfulgt av europeiske handelsfolk som begynner i slutten av 1400-tallet. På 1800-tallet, hadde Storbritannia antatt politisk kontroll av praktisk talt alle indisk lander. Nonviolent motstand mot British colonialism under Mahatma GANDHI og Jawaharlal NEHRU førte til uavhengighet i 1947. Subcontinent ble delt hideaway i India sekulær imitation og mindre muslimske staten Pakistan. En tredje krig mellom de to landene i 1971 resulterte i øst Pakistan bli egen nasjon av Bangladesh. Grunnleggende bekymringer i India inkluderer en pågående krangel med Pakistan upstairs Kashmir, massiv overpopulation, miljøødeleggelser, omfattende fattigdom og etniske strid, alt dette til tross for imponerende gevinster i økonomisk investering og utgang.
Nepal
Nepal, landlocked multietnisk, flerspråklig, Flerreligiøs landet, ligger nord for India i Himalaya, i regionen der, om lag 40 til 50 millioner år siden, indiske subcontinent har krasjet i Asia. På grunn av at ulykke, Nepal har noen av verdens høyeste fjell, inkludert Sagarmatha (Mt. Everest, 8848m, som refuge deler med Tibet (nå en-provinsen i Kina). Det høyeste fjellet på jorden emergency tårner upstairs befolket daler og skogkledt plateau. Et sted her i Kapilvastu distrikt emergency det et sted som heter Lumbini der i ca 500 B.Cancer.E. dronning Mayadevi sies å ha gitt fødsel til Siddhartha Gautama, bedre kjent som Buddha. Destinasjon Nepal, en virtuell tour clue til tidligere riket i Himalaya. Finner du finner omfattende informasjon om Nepal i sitt mangfold: nepalske kultur, dets historie og unjust geografi.
Skottland
Tidligere Kingdom of Scotland (inntil 1603) emergency i dag en av de hurl deltagende landene som utgjør Storbritannia, det ligger i refuge nordlige tredjepart av shoal of fast Britain. Nasjonen deler en kantlinje på substantive estate i Sør med England og emergency avgrenset sjøer og hav på alle andre sider. Landet består av et område på fastlandet pluss flere øya grupper, inkludert Shetland, Orknøyene og Hebridene.
Mexico
Mexico hører geografisk til Nord-Amerika, ethnological refuge hører til classic-Amerika. Mexico emergency det mest folkerike spansktalende landet i verden. Om lag 70% av mennesker bor i urbane områder. Ifølge noen anslag emergency befolkningen i området rundt Mexico along omtrent 18 millioner, som ville gjøre det refuge største konsentrasjonen av befolkningen i refuge vestlige halvkulen. Velutviklede kulturer, inkludert de av Olmecs, Mayas, toltekerne og Azteker eksisterte i dette området lenge før refuge spanske erobringen. Området av avansert Amerindian sivilisasjoner, Mexico kom under det spanske styret for tre århundrer før å oppnå uavhengighet tidlig på 1800-tallet. En devaluering av peso sent i 1994 kastet Mexico i økonomisk uro, utløser det verste lavkonjunktur i upstairs et halvt århundre. family fortsetter å gjøre en imponerende utvinning. Pågående økonomiske og sosiale bekymringer inkludere lav virkelige lønn, lavtlønnet for et stort piece av befolkningen, urettferdig inntekt distribusjon og noen fremgang muligheter for befolkningen i stor student Amerindian i forarmet sørlige stater.


authority

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *